Начало

ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ПОСЕТИТЕЛИ НА МОЯТ БОНСАЙ БЛОГ

 

           Този блог е посветен на бонсаите. В него обаче няма да Ви занимавам с почви, стилове, съдове, техники по отглеждането и др. По тези теми вече е писано на достатъчно много места и не си струва да загубите още време в препрочитане на една и съща информация. Тук ще споделям с вас само личния си опит, който трупам от 1996 г. по отглеждането на моите дървета, като в никакъв случай не бих искал да Ви го натрапвам тъй като всеки от вас има собствен вкус и разбирания, как да изглежда неговия бонсай, а и аз все още съм аматьор в това занимание. 

 

           Надявам се не само да разглеждате снимките на моите любимци, а по-скоро да отчитате постиженията и , което е по-важното грешките, които съм допускал във времето. За да се занимава човек с това древно изкуство се изисква да се трупа много опит, а това колкото и странно да звучи най-добре се получава когато допускаме грешки, отчитаме ги и никога не ги повтаряме.

 

            Пожелавам Ви да изкарате приятни мигове в този блог сред компанията на моите любимци.

 

 

favicon

animated_favicon1

 

bonsai plants, bonsai trees, bonsai tree, бонсаите, бонсай отглеждане, бонсай видове, бонсай снимки, бонсай клуб, бонсай стилове, бонсай грижи, бонсай дърво, бонсай поливане, bonsai.bg, бонсай бг

Напишете коментар

Вашият коментар

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! TopBg.org Топ Класация