Архив за за блога Категория

 • Начало - май 16th, 2009
 • ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ПОСЕТИТЕЛИ НА МОЯТ БОНСАЙ БЛОГ

   

             Този блог е посветен на бонсаите. В него обаче няма да Ви занимавам с почви, стилове, съдове, техники по отглеждането и др. По тези теми вече е писано на достатъчно много места и не си струва да загубите още време в препрочитане на една и съща информация. Тук ще споделям с вас само личния си опит, който трупам от 1996 г. по отглеждането на моите дървета, като в никакъв случай не бих искал да Ви го натрапвам тъй като всеки от вас има собствен вкус и разбирания, как да изглежда неговия бонсай, а и аз все още съм аматьор в това занимание. 

   

             Надявам се не само да разглеждате снимките на моите любимци, а по-скоро да отчитате постиженията и , което е по-важното грешките, които съм допускал във времето. За да се занимава човек с това древно изкуство се изисква да се трупа много опит, а това колкото и странно да звучи най-добре се получава когато допускаме грешки, отчитаме ги и никога не ги повтаряме.

   

              Пожелавам Ви да изкарате приятни мигове в този блог сред компанията на моите любимци.

   

   

  favicon

  animated_favicon1

   

  bonsai plants, bonsai trees, bonsai tree, бонсаите, бонсай отглеждане, бонсай видове, бонсай снимки, бонсай клуб, бонсай стилове, бонсай грижи, бонсай дърво, бонсай поливане, bonsai.bg, бонсай бг

   
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! TopBg.org Топ Класация